BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN!

BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN!

 U-17 grup maçlarına damga vuran ve gündemden hiç düşmeyen Beylikbağıspor aynı başarıyı play-off maçlarında da göstererek Türkiye şampiyonasına...

 

U-17 grup maçlarına damga vuran ve gündemden hiç düşmeyen Beylikbağıspor aynı başarıyı play-off maçlarında da göstererek Türkiye şampiyonasına katılmayı hedefliyor. Heyecan bu akşam başlıyor. Rakip E grubunda 10 maçta 10 galibiyet alan güçlü Maşukiyespor..

 

BEYLİKBAĞISPOR KENETLENDİ

Namağlup Gebze şampiyonu olarak play-offlara katılma hakkı kazanan Beylikbağıspor U-17 takımı moral yemeğinde kenetlendi. Takım bu akşam oynanacak olan Maşukiye maçı öncesinde büyük moral buldu.

Sezon boyunca başarılı maçlar çıkaran ve yenilmez armada olan Beylikbağıspor U-17 takımı bu akşam başlayacak olan play-off maçları öncesinde adeta kenetlendi. Kulüp Başkanı ve yönetim kadrosu takıma inandıklarını her fırsatta dile getiriyor. Takım galibiyete odaklanmış durumda.

MAÇ 19.30 DA BAŞLIYOR

 

U-17 lerde play-off heyecanı başlıyor. Beylikbağıspor güçlü rakibi Maşukiyespor’u konuk ediyor. Mücadele bu akşam Beylikbağı stadında saat: 19.30 da başlıyor. Grup maçlarında önüne geleni yıkıp geçen Beylikbağıspor, E grubunda çıktığı 10 maçta 10 galibiyet alan ve puan kaybı yapmadan şampiyon olan Maşukiyespor maçı oldukça zor geçecek. Beylikbağıspor taraftar desteğini de arkasına alıp kritik maçı kazanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.