“Bize sormadan hakkımızda karar almayın”

“Bize sormadan hakkımızda karar almayın”

 Mahallelerinde yapılmak istenen kentsel dönüşüme karşı kurulan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme Yaşatma Derneği üyeleri dün...

 

Mahallelerinde yapılmak istenen kentsel dönüşüme karşı kurulan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme Yaşatma Derneği üyeleri dün Fatih Caddesi Mican Kavşağı’nda toplanarak basın açıklaması yaptılar. Mahalleliler adına basın açıklamasını yapan İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, “Mahallemizde yapılmak istenen ve bizim yararımızı olduğu söylenen bir çalışma varsa bunun neden bizlerden sakladılar” diye sordu.

BİLGİ EDİNME HAKKIMIZI KULLANDIK

 

Koca yaptığı açıklamada: “660 vatandaşımızla birlikte, bilgi edinme hakkımızı kullanmak üzere dilekçelerimizle birlikte Çayırova Belediye Başkanlığı’na topluca başvuruda bulunmuştuk. Sebebi, yıllardır yaşadığımız Mahallemizde, bizlerin fikri ve rızası alınmadan, gıyabımızda sürdürülen çeşitli çalışmaların olduğu duyumlarıydı. Çeşitli kereler belediye başkanına müracaat etmemize rağmen bilgi almamız mümkün olmamıştı.  Bizler de bu yönde yapılan açıklamaları da dikkate alarak irademizin hangi yönde olduğunu vatandaşlar olarak dilekçelerimizle beyan etmiştik. Ancak bizlere bir türlü geri dönüş yapılmadı. Bizler mahallemizde yapılacak olan bir çalışmadan neden bizlere haber verilmediği merak ediyoruz. Bize sorulmadan hakkımızda bir karar alınılmasını istemiyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Yapılan açıklamanın ardından mahalleliler olaysız bir şekilde dağıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.