BİZE İNANIN BAŞARI GELECEK

BİZE İNANIN BAŞARI GELECEK

Borçsuz, sorunsuz Sultanorhanspor hedefe kilitlendi. 14 inanan adamın başlattığı mücadele Gebze’ye ihtiyaç duyduğu bir heyecan getirdi. Kulüp yöneticileri...

Borçsuz, sorunsuz Sultanorhanspor hedefe kilitlendi. 14 inanan adamın başlattığı mücadele Gebze’ye ihtiyaç duyduğu bir heyecan getirdi.

 

Kulüp yöneticileri geleceğe yönelik planlı adımlar atmaya devam ediyor. Gebze camiası kabullenir ve bu oluşuma destek verirse Gebze Sultanorhanspor birkaç yıl içinde Gebze’yi profesyonel ligde temsil edebilecek seviyeye gelebilir. Yöneticiler her fırsatta başarının samimi ve şeffaf bir oluşumla gelebileceğini belirterek, sportif başarı için gerekli şartların oluşmasının gerektiğine vurgu yaparak Gebze’nin kucaklayacağı, destekleyeceği bir kulüp yapısı oluşturmak istediklerinin altını çiziyorlar.

 

GELECEĞİ DE PLANLIYORUZ

 

Süper Amatör ligde yenilgisiz liderliğini sürdüren emin adımlarla hedefe ilerleyen Sultanorhanspor’da yöneticilerin keyfine diyecek yok.

Transfer döneminin en çok efor harcayan isimlerinden biri olan Sultanorhanspor ikinci başkanı Fuad Ayar, “ Sadece bu sezona odaklanmadıklarını belirterek gelecek sezonun planlarını da yapmaya başladıklarını ifade etti. Günlük düşünmediklerini belirten Ayar“ futbolda belli bir plan, program ve sistem üzerinde hareket etmezsen yerinde sayarsın.  Yönetici arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Sportif başarının yanı sıra tesis gibi olmazsa olmaz projeler üzerinde de çalışmalarımız var” dedi

 

BU YÖNETİM GEBZE İÇİN ŞANS

İrfan Ayar gibi önemli bir isim bize öncülük ediyor. Heyecanlı, futbolu bilen başarı için mücadele eden yöneticilerimiz var diyen ikinci Başkan Ayar sözlerini şöyle tamamladı” Bu isimlerin hepsi birbirinden temiz ve düzgün insanlar.

 

Elbette eleştirilere açığız ancak bu kırıcı değil yapıcı olmalı.  Bu yönetim Gebze futbolu için bir şanstır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.