Bizden ayrılanlar maskara oldu

Bizden ayrılanlar maskara oldu

YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras; aralarında Abdullah Gül ve Bülent Arınç’ın da bulunduğu Milli Görüş’ten ayrılan siyasetçilerin Milli Görüş’te iken parmakla gösterilirken bugün maskara olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın il divan toplantısı Gebze’de, Gebze Belediyesi Kardelen Nikâh Salonu’nda gerçekleşti. YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras; aralarında eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın da bulunduğu Milli Görüş’ten ayrılan siyasetçilerin Milli Görüş’te iken parmakla gösterilirken bugün maskara olduğunu söyledi
GEBZE’DE DİVAN TOPLANTISI 

Genel merkez gençlik kollarından Necmettin İşlek’in sunumunu üstlendiği program YRP Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe’nin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. YRP İstanbul İl Başkanı ve YRP Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Terzi’nin de yer aldığı il divan toplantısına il ve ilçe başkan ve yöneticileri ile gençlik ve hanım kollarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı. Toplantı divanı; İl Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil’in başkanlığında İl Sekreteri Cengiz Adıberi, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İl Eğitim Başkanı Maşallah Söğüt’ten oluştu. 
SALON DOLDU. ALMIYOR!
YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras tüm koltukların dolduğu, çok sayıda partilinin ayakta kaldığı toplantıya gösterilen ilgiden memnuniyetini, “Kocaeli’nin plakası 41. 41 kere maşallah. Salon doldu, almıyor” diye ifade etti.

ADAM GİBİ ADAM OLAMAZSINIZ 
İl Emniyet Müdürlüğü’ne 3 kişilik kadro için 243 kişinin başvuru yaptığına dair haber kupürünü gösteren Aras, “Üretim, ihracat yapmazsanız durum bu olur” dedi. Ardından Türkiye’nin ithal ettiği ürünleri sıralayıp tarım ülkesi olmamıza karşın hayvanlarımız için samanı bile ithal ettiğimize dikkat çekti. Aras isim vermeden, “Belediye başkanı, milletvekili, başbakan olabilirsiniz. Vitrinlik adam olursunuz ama Erbakan Hocam gibi, adam gibi adam olamazsınız. Erbakan Hocam koalisyon hükümetlerinde toplam üç yıl yer almamıştır ama bu süreçte 200 fabrikanın temelini atmış, 70’ini üretime geçirmiştir” dedi.
MASKARA OLDULAR 
Milli Görüş’ten ayrılanların o dönemlerde yapılanları yapamayacaklarını ve yapamadıklarını kaydeden Aras, “Yapamazlar çünkü tezgahları bozuk. Bülent Arınç, Abdullah Gül… bizdeyken parmakla gösterilirlerdi. Maskara oldular” diye konuştu. 
ARAZİYE İNME VAKTİ 
Mehmet Aras yaz aylarının geride kaldığını belirtip araziye inme vaktinin geldiğini söyledi. Toplantının ardından partilileri Gebze Eskiçarşı’da vatandaşla bir araya gelmeye davet edip temasları esnasında, “Partimize üye olmak ister misiniz? Görev almak ister misiniz?” yazılı formun dağıtılacağını söyledi. 
Toplantı Aras’ın konuşmasının ardından İl Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil, İl Kadın Kolları Başkanı İsmail Aslaner,  İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Oğuzhan Taştan, İl Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanı Kamil Tokgöz ile ilçe başkanlarının birim raporlarını okuması ile sürdü. Toplantıda son konuşma YRP İstanbul İl Başkanı ve YRP Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Terzi yapıldı. Toplantının bitiminde Yeniden Refah Partililer, Gebze Eskiçarşı’da esnaf ve vatandaşla kucaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.