BİZ NEREDE YANLIŞ YAPIYORUZ?

BİZ NEREDE YANLIŞ YAPIYORUZ?

Gebze amatör kulüpler içmeye su bulamazken Gebze’li iş adamları İzmit kulüplerine destek veriyor.

Gebze’de faaliyetlerini sürdüren SCS Oto Lastik Şirketinin sahibi Ömer Hayır Birinci Amatör Küme takımlarından Derince Birlikspor’a forma sponsoru olarak destek verdi

FORMA SPONSORU OLDU

Bir dönem Gebze Kirazpınarspor’da yöneticilik yapan ve aynı zamanda Gebze’de Amatör Spor Kulüplerine ve sporculara yaptığı yardımlarla tanınan iş adamlarından Tatlıkuyu Mahallesi Hanibal Caddesi No 20 adresinde SCS Oto Lastik şirketi sahibi Ömer Hayır Birinci Amatör Küme C Grubu’nda zirve mücadelesi veren ve yerel ligde her kategoride katılan Derince Birlikspor’a teknik sorumlu Şaban Eraslan’ın girişimleri sonucunda A takım forma sponsoru oldu. Derince Birlikspor’a yaptırılan formaların tesliminde Gebze Kirazpınarspor Kulüp Başkanı  Coşkun Aydın, KASKF yönetim kurulu üyesi Gebze temsilcisi Erhan Uzunhasan, Derince Birlikspor yönetim kurulu üyesi Şaban Eraslan ve Metin Coşkun hazır bulundu. Derince Birlikspor yönetim kurulu üyesi Şaban Eraslan ve Metin Coşkun katkılarından dolayı plaket ve adının yazılı olduğu formayı Ömer Hayır’a takdim ettiler.

ÖMER HAYIR BAŞARI DİLEDİ

SCS Oto Lastik sahibi Ömer Hayır “İlimizin alt yapıda kendi imkanlarıyla liglere katılan Derince Birlikspor forma sponsoru olarak destek olduk bundan sonra dessteğimiz devam edecek. Gebze Kirazpınarspor’a desteğimiz sürüyor.  Elimizden geldiği kadar Amatör Spor Kulüplerine destek olmak ve gençlerin spor yapmalarını görmek beni çok mutlu ediyor. Yeni sezonda tüm kulüplere başarılar dilerim” dedi.  Derince Birlikspor yönetim kurulu üyesi Şaban Eraslan ise açıklamasında “Sıkıntılı bir dönemde bizlere destek veren SCS Oto Lastik şirketinin sahibi Gebzeli işadamı Ömer Hayır yürekten teşekkür ederim. Gebze’den bize destek olup güzel bir örnek sağlayan Ömer Hayır’ı yürekten kutlarım. İlimizin böyle başarılı ve sporu seven iş adamlarına ihtiyaçları vardır. İş hayatlarında bol kazançlar dilerken, Gebze’de çok sevdiğimiz dostlarımız oldu. Spor herkesi birleştiren bir güçtür ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.