Bıyık teşkilata teşekkür etti

Bıyık teşkilata teşekkür etti

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan ve Darıca’nın yeni belediye başkanı olan Muzaffer Bıyık, görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi.

2-023.jpeg

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini AK Parti Darıca İlçe Teşkilatına yaptı. İlçe Başkanı Ufuk Acay, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ile ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve partililerin yer aldığı ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdikleri başarı nedeniyle ilçe teşkilatına teşekkür etti.
TEŞKİLAT VARSA BİZ VARIZ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer  Bıyık şöyle konuştu: “Belediye başkanı olduktan sonra rozetimi çıkardım ama ben her zaman AK Parti’nin bir neferiyim. Bütün Darıca’ya eşit hizmet etmek için çalışacağım. Herkese eşit mesafede olacağım ama aslımı da asla inkar etmeyeceğim. Yaklaşık 80 günlük bir kampanya yaptık. İlçe başkanımız başta olmak üzere kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanları ve yönetimlerine, SKM ekibimize ve bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Gece gündüz birlikte çok çalıştık. Belki bu süreçte istemeden de olsa kırdığım arkadaşlarım olduysa hakkınızı helal edin. Teşkilatlar varsa biz varız, yoksa hiçiz. Bundan sonra da sürekli iç içe olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.