Bıyık Karabacak çekişmesi

Bıyık Karabacak çekişmesi

AKP Darıca İlçe Teşkilatı 50.Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık’ın herkese teşekkür edip Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etmemesi dikkatlerden kaçmadı

akp-danisma-(1).jpg

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde önceki akşam gerçekleşen toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar, Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ile partililer katıldı.

NE GÖREV VERİRSE ONU YAPARIZ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaparak, “İstifamızla alakalı bazı yazılar yayınlandı. Şu an görevimizin başındayız. Yerel seçim süreci var. İl başkanımızla istişarelerimiz oldu. Genel merkezin takdiri olursa aday olacağız. Henüz netleşmediği için şu an istifa yok. Partimizin bize ne görev verirse onu yaparız. İlçe başkanı olarak hizmetkârlığını yaptığımız vefakâr teşkilatımızın mensuplarıyla, aziz milletimizle uzun bir zamandır yol yürüyoruz. Bu yolda umarım bir hatamız olmamıştır diyerek şükrediyoruz. Seneler süren mücadelemiz, davaya olan inancımızı bugüne kadar hiç kaybetmedik.

TEŞKİLATLARDAN HELALLİK İSTEDİ

Bu çalışmaları yaparken Darıcamız için yaptık. Bugüne kadar geçirdiğimiz 8 seçim sonucunda AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderi haline geldi. Bu birliktelik yerel seçimler için zinde olduğumuzu gösteriyor. Bizler aşkımızı ve sevdamızı kaybetmeden tüm zorlulukları hep birlikte aşmaya devam edeceğiz.   Bu teşkilatla çalışmak bizim için bir onurdur. Ben teşkilat mensuplarımızdan haklarını helale etmelerini istiyorum. Partimizin adına hiçbir leke vermeden görevimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Asıl olan şunu unutmayalım ki birlik beraberliktir. Burada bir aday belirlenecek, adının ne odluğunun hiç önemi yok. Önemli olan 2019 da darıca da Ak Partili bir belediye olmasıdır. Asla isimlere takılmadan, teşkilatımızla beraber çalışacağız.” dedi.

SEÇİM TAKVİMİ NETLEŞECEK

AKP’li Bıyık’ın ardından ilçe gençlik kolları başkanı ve ilçe kadın kolları başkanı da birer selamlama konuşması yaptılar. Ardından AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy konuşarak, “AK Parti devletin milletle bütünleşmesinin hareketidir. Ak parti Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırma mücadelesi, yerli ve milli bir siyasi harekettir. Yeni bir yolun başındayız. MYK toplantısıyla seçim takvimi netleşecek. 24 Haziran’dan aldığımız dersle Mart 2019 seçimlerinde destan yazacağız. Türkiye artık şahlanma dönemine geçmiştir. Bu şahlanma döneminde bize düşen daha çok çalışmaktır. Geldiğimiz yeri unutmadan çalışmak zorundayız. Kapı kapı dolaşıp herkese misafir olacağız.” şeklinde konuştu.

ELİMİZDEKİ FIRSATLAR GİDER

AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ardından son olarak ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma yaptı. Başkan Karabacak, “Belde olarak göreve başladığım Darıca’da şu anda 200 bin nüfusumuz var. AK Parti hareketinin yaptığı hizmetler ortada. Önümüzde yerel seçimler var. Milletimizin bize inancına ve güvencine hizmetlerle karşılık vereceğiz. Yorulan varsa bayrak değişir. İl teşkilatımız başta olmak üzere genel başkanımızın vereceği her türlü karar başımızın üzerindedir. Biz makam ve mevki hırsı için birbirimize düşersek elimizdeki fırsatlar gider. AK Parti sevdalı olan herkesi seviyoruz. Siyasi partiler kendi arasında yarışa girecek. Bu yarışlar demokratik bir yarış olacak.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.