BİSİKLET ŞÖLENİ

BİSİKLET ŞÖLENİ

Kartepe’de 5. sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak hazırlanan bisikletlerin dağıtımı başladı. Bisiklet dağıtım törenlerinin bu yılki ilk töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

İLKİ GERÇEKLEŞTİ

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bisiklet dağıtım törenleri başladı. Bu yıl dağıtılacak olan 3500 bisikletin ilk töreni Arslanbey Stadı’nda yapıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene belediye başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, muhtarlar ve davetliler katıldı. KARNE HEDİYESİKartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, belediye başkanı Hüseyin Üzülmez’e gençlere verdiği önemden ve destekten dolayı teşekkür etti. Hüseyin Üzülmez de “Bisikletleri sadece çocuklarımız için değil bu sene halkanın içerisine öğretmenlerimizi de kattık. Bisikletleri çocuklarımıza karne hediyesi olarak veriyoruz. Son 4 yılda 9 bin bisiklet teslimi yapıldı. Kartepe’de yaşayan çocuk sayısının neredeyse yüzde 25’sine bisiklet vermiş oluyoruz” dedi.

 DEVAM EDİLECEK

Belediye başkanı Üzülmez, Kartepe’de sadece çocuklara değil, gençler, kadınlar, engelliler ve büyükler için de projeler ürettiklerini kaydetti. Öte yandan bisiklet dağıtımlarına 2 Mayıs Çarşamba günü Derbent Stadı, 3 Mayıs Perşembe ve 14 Mayıs Pazartesi günü Acısu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Stadı ile 15 Mayıs Salı günü Kartepe İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacak törenlerle devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.