BİS 38 üyesiyle birlikte YerelSen katıldı

BİS 38 üyesiyle birlikte YerelSen katıldı

 YERELSEN, yeni çıkan sendikalar yasası gereği tüzük değişikliğine gitmek ve Belediye İşverenleri Sendikası’nın (BİS)  YERELSEN’e katılma...

 

YERELSEN, yeni çıkan sendikalar yasası gereği tüzük değişikliğine gitmek ve Belediye İşverenleri Sendikası’nın (BİS)  YERELSEN’e katılma talebini gerçekleştirmek amacıyla III. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Seka Park Otel’de gerçekleşen III.  Olağanüstü Genel Kurulu’na başta Yerelsen Genel Başkanı Zeki Toçoğlu olmak üzere Genel Başkan Vekili Dr. Mustafa Çöpoğlu ve YERELSEN’e üye kuruluş temsilcileri katıldı.

35 İLDE 117 ÜYESİYLE EN GÜÇLÜ SENDİKA

 

Tüzük değişikliğinin onaylandığı kurulun ana gündem maddesi Belediye İşverenleri Sendikası’nın YERELSEN’e katılması oldu. Konuyla ilgili bilgi veren YERELSEN Genel Başkan Vekili Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Yerel yönetimlerde faaliyet gösteren Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in başkanlığındaki Belediye İşverenleri Sendikası’nın feshedilme kararı alındı.  21 ilde 38 üyesi bulunan sendikanın bünyemize katılma gibi bir talepleri oldu. Şu anda 22 ilde toplam 79 üyemiz var” açıklamasında bulunarak birleşme sonucunda 35 ilde 117 üyelerinin olacağını ve yerel yönetimlerde en aktif ve en güçlü sendika olacaklarını belirtti.  Belediye İşveren Sendikası’nın YERELSEN’e katılım talebi genel kurula sunularak oylamaya geçildi. Katılımın talebinin oy birliği ile kabul edilmesi sonucunda 22 ilde 79 üyesi bulunan YERELSEN’e 38 yeni üye daha katılarak üye sayısı 35 ilde 117 oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.