BİRLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

BİRLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

989 yılında kurulan ve 250 sporcusu ile Derince ilçesinin örmek kulübü olan Derince Birlikspor, önceki akşam kendi tesislerinde sezon açılışını görkemli bir şekilde açtı

KATILIM YÜKSEK OLDU

Derince İlçesinin köklü spor kulüplerinden biri olan ve uzun yıllardır yetiştirdiği genç sporcuları Kocaeli futboluna sunan Derince Birlikspor yeni sezonu resmi törenle açtı. Kendi tesislerinde yapılan görkemli açılış öncesi kurban kesildi ve dualar edildi. Konuklara özel ikramlar sunulurken, törene Derince halkı ve spor camiası büyük ilgi gösterdi. Derince Birlikspor spor tesislerinde düzenlenen sezon açılışı törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut,  Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Sabancı İlkokulu Müdürü Selila Çelik, eski kulüp Başkanları Tacettin Güreli, Selman Konak, Mustafa Kelsoy, Mehmet Necati Özdemir, Ayhan Kadir Küçük, Cevat Aygün, Kulübün ilk antrenörü Burhan Ergin, Derince İlçesi Mahalle muhtarları, sporcu velileri ve Derince ilçesinde bulunan kulüp başkanları da büyük ilgi gösterdi.

AMAÇIMIZ SPORCU YETİŞTİRMEK

1989 yılında kurulan ve bünyesinde 250 sporcu bulunduran Bordo-Lacivertli ekibi bu sezon Şaban Eraslan ve Metin Coşkun,  altyapı takımlarını ise Serkan Garan ve Murat Can Sirek çalıştıracak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı   Derince Birlikspor Kulüp başkanı Rıza Yıldız yaptı. Başkanı Yıldız” Derince İlçesinin en eski spor kulüpleri arasında bulunan bir kulübüz. Amacımız buradaki genç yetenekli sporcuları yetiştirip, geleceğin yıldızları yapmak istiyoruz. Bunun içinde her geçen gün daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Ayrıca Her zaman bizlere büyük destek olan sayın Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a da teşekkür etmek istiyorum. Sıkıştığımızda her zaman bizlere büyük destekleri olmuştur. Bizim bir tek isteğimiz var. Sporda ahlaklı sporcular yetiştirmek, bunun ilkesi ile mücadele veriyoruz” dedi.

 AHDE VEFA YAPTILAR

Derince Birlikspor’a ahde vefa örneği gösterek  geçmiş dönemlerden bu zamana kadar kulübe hizmet eden başkanları, antrenörleri ve destek verenleri unutmadı. Geçmiş yıllarda başkanlık yapan Tacettin Necati Güreli, Selman Konak, Mustafa Kelsoy, Mehmet Necati Özdemir, Ayhan Kadir Küçük, Cevat Aygün ve Sertif Gökçe’ye, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Sabancı İlkokulu Müdürü Selila Çelik,  eski antrenörler Salih Taşçı, Ahmet Küçük ve Ahmet Aslantaş’a, her zaman Derince Birlikspor’a destek veren sponsorlar Halil İbrahim Yalnız, Hüseyin Kanber ve Osman Kışhan’a  kurucu üyeler İsmet Eraslan ve Burhan Ergin’e protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.