Birleşik Metal den üyelerine iftar

Birleşik Metal den üyelerine iftar

  DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde sendika yöneticileri ve sendika...

 

 

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde sendika yöneticileri ve sendika üyesi işçiler bir araya geldi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi tarafından Eskihisar Sahil Sofrası’nda önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Genel Sekreter M. Selçuk Göktaş, Genel Mali Sekreter Erdoğan Özer, Genel Örgütlenme Sekreteri Özkan Atar, Genel Eğitim Sekreteri Seyfettin Gülengül, Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın ve işyeleri temsilcileri ile sendikaya üye işçiler katıldı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, yemeğe katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, “Sendika olarak her yıl sendikaya üye olan işçi arkadaşlarla iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu iftar yemeğinde hem sorunlarımızı konuşuyor hem de bayramlaşıyoruz. Sendika olarak her geçen gün daha da örgütlenmek için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Necmettin Aydın’ın konuşmasından sonra DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra işçiler hep beraber bayramlaştılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.