“Birileri algı operasyonu yapıyor”

“Birileri algı operasyonu yapıyor”

Millet İttifakının CHP’li başkan adayı Recep Dursun, CHP ve İYİ Parti arasında meclis üyelikleri sıralamasında kriz yaşandığı şeklindeki söylentilere, “Birileri algı operasyonu yapıyor ”dedi.

recep-dursun-004.jpg

Millet İttifakında CHP ile İYİ Parti arasında meclis üyelikleri sıralaması konusunda anlaşmazlık yaşandığına dair söylentilere yanıt veren  CHP Gebze adayı Recep Dursun bunların algı operasyonu olduğunu söyledi.

Recep Dursun şunları ifade etti:

“Böyle bir şey yok. Biz onların kimi önereceğini tartışmayız. Kimi önerirlerse kabul ederiz.  Makul Gebze’yi temsil edecek bir arkadaş önereceklerine de inanıyorum.  Olumsuz bir şey yok. Sadece sıralama noktasında ufak tefek bir pürüz var oda atlatılır.  Birileri algı operasyonu yapıyor ortada uzlaşmazlık,  anlaşmazlık var diye.  Ben o tartışmalar içinde yokum fakat dediğim gibi olumsuz, çatlak oluşturacak bir şey yok.  Konuştuğum zaman öyle bir şey yok.

RAHATSIZ OLANLAR VAR

Sokak çok iyi, kırılma var. Bunu AKP’de yapıyor olabilir çünkü son derece olumlu bir hava var ve bu olumlu havayı olumsuzluğa dönüştürmek isteyebilirler.  Sonuçta biz kazanmak istiyoruz. Dediğim gibi olumlu bir hava oluştu ve rahatsız olanlar var. Olacakta fakat dediğim gibi küçük münferit şeyler. Önemli olan iki parti arasındaki anlaşmadır benim gördüğümde derin bir fikir ayrılığı falan yok.

GEBZE’Yİ FEDA ETMEYİZ

Bir iki meclis üyeliği için bu kenti yeniden kötü yönetime mahkûm etmemiz söz konusu bile olamaz.  Gebze’yi bir kez daha bu tür algı operasyonlarına feda etmemiz söz konusu bile olamaz.  Bu zaten işbirliğinin ittifakın ruhuna aykırı olur.   İlçe başkanlarımız, her iki partinin yönetimleri gayet iyi çalışıyor. “dedi.

 

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.