Bir türlü bitmeyen çalışma

Bir türlü bitmeyen çalışma

 Mustafapaşa  Cami’nin önünde yer alan Bağdat Caddesi’nde yeniden çalışma başlatıldı. Normal zamanında sıkışık olan Bağdat Caddesi,...

 

Mustafapaşa  Cami’nin önünde yer alan Bağdat Caddesi’nde yeniden çalışma başlatıldı. Normal zamanında sıkışık olan Bağdat Caddesi,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kazı çalışmaları sonrasında yeniden içinden çıkılmaz bir hal aldı. 

VATANDAŞIN YÜRÜYECEĞİ KALDIRIMI BİLE YOK

 

Mustafapaşa Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki çalışmalar sadece sürücüleri değil, yayaları da zor durumda bıraktı. Pek çok yaya,  ya arabaların seyir halinde olduğu caddeden yürümek zorunda kalıyor ya da dükkânların kenarındaki merdivenlerden yürümek durumunda kalıyor. Bu da vatandaşa eziyet yaratıyor. Vatandaşlar, “Tarihi Çoban Mustafapaşa Cami’nin karşısında bulunan Bağdat Caddesi’nin  kaldırımı da yolu da tamamlandı. Burası niçin kazıldı? Bilemiyoruz. Hadi ihtiyaç vardı kazıldı neden bu kadar uzun sürüyor yetkililerden bizleri mağdur etmemelerini istiyoruz. Ve yeniden bu caddenin onarılmasını istiyoruz. Bu kaçıncı çalışma? Sürekli kazılıyor, yapılıyor. Buralar. Anlamadık” gitti diye düşüncelerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.