BİR HOCADAN DAHA FAZLASI

BİR HOCADAN DAHA FAZLASI

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur tek kelimeyle bir antrenörlük resitali çiziyor. Deneyimli futbol adamı kısıtlı kadroya ve ciddi sıkıntılara rağmen takımı ayakta tutmayı başardı ve bunun karşılığını Yomra maçında aldı.

Başarılı Teknik direktör formayı adaletli dağıtarak futbolcuların güvenini kazandı. Forma rekabetini arttırarak Gebzespor dirençli ve mücadeleci futbol oynamasını sağlayan Vurur Yomra maçında tam saha pres futboluyla, hücum da yaratıcı taktikleriyle farklı skorun mimarı oldu.

YOMRA MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNELİYDİ

Gebzespor’un usta teknik patronu Özgür Vurur, 3-0’lık skorla kazanılan Yomra galibiyetini ‘İnancın zaferi’ olarak yorumladı. Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol maçlarında ortaya konulan üstün mücadelenin Yomra maçı öncesi galibiyeti müjdelediğini ifade eden Vurur,”Yomra  maçı bizim için çok önemliydi. Puan kaybına tahammülümüz yoktu. Galibiyete futbolcusuyla, taraftarıyla, basınıyla inanmıştık. Galibiyeti iyi oyunumuzun karşılığı olarak 3 golle almak biz daha da mutlu etti. Elimizde sihirli değnek yok, bir çok şeyi değiştirebilmek için. Ama en azından bunun sinyallerini vermek istiyorduk. Bunu da verdiğimizi düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.