BİR FUTBOL OKULUNDAN DAHA FAZLASI

BİR FUTBOL OKULUNDAN DAHA FAZLASI

Altınordu Gebze Futbol Okulu diş ve rutin sağlık kontrolünden geçti.

hayat-tip-merkezi-2.jpg

HAYAT TIP MERKEZİ ÖRNEK OLSUN

Bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından Hayat Tıp Merkezi geçtiğimiz hafta sonunda örnek bir davranışa imza attı.  Altınordu Gebze Futbol Okulunu ziyaret ederek bütün öğrencileri ücretsiz bir şekilde diş muayenesinden geçiren Hayat Tıp Merkezi yönetim kurulu Tuncer Saltaş ve Veysel Saltaş gençlere ve spora verdiği değerle taktir topladı.

 ‘SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN DİŞ BAKIMI ÖNEMLİ’

Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan yaptığı açıklamada Hayat Tıp Merkezine, Tuncer Saltaş ve Veysel Saltaş’a  teşekkür ederek şunları söyledi.

Hastalıklı dişlerin, ağız sağlığını etkilediği gibi insan vücudundaki diğer organların sağlığını da tetiklediğini biliyoruz.

"Sağlıklı dişleriniz ve diş etleriniz yoksa daha sık hastalanacağınızdan, dahası dişinize gizlenmiş bir enfeksiyon, kalbinizi, böbreğinizi veya damarlarınızı da hasta eder. Sağlıklı yaşam için diş bakımı önemli’ bu yüzden sporcularımızın sağlığını çok önemsiyoruz, her hafta sonunda dişlerin fırçalanması için kontrollerde bulunuyoruz. Sadece  futbol eğitimi vermekle kalmıyoruz, buna benzer eğitici etkinliklerimiz sürekli olarak devam edecek’ diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.