BİR FIRTINA TUTTU GEBZE’Yİ

BİR FIRTINA TUTTU GEBZE’Yİ

Harun Kaya Başkanlığındaki Gebze Fırtına Derneği, Trabzonspor’u gururla temsil ediyor.Hayatlarını, duygularını bordo mavi renklerin ekseninde toplayan...

Harun Kaya Başkanlığındaki Gebze Fırtına Derneği, Trabzonspor’u gururla temsil ediyor.

Hayatlarını, duygularını bordo mavi renklerin ekseninde toplayan birkaç cesaretli adamın eseri olan Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği kısa sürede müthiş bir dernekçilik örneği sergileyerek örnek model oluşturdu. Tek çatı altından bütünleşme örneği sergileyen Fırtına Bölgenin en aktif derneklerinin başında geliyor.

 

GEBZE’NİN PARLAYAN YILDIZI

 

Gebze’nin parlayan yıldızı Fırtına Trabzonspor derneği her geçen gün çıtayı biraz daha yükselterek Trabzonspor’u başarıyla temsil ediyor. Son 1.5 yılda müthiş bir aşama kaydederek örnek bir dernek modeli oluşturan Fırtına TS derneği vizyonu, misyonu ve aktifliği ile bir çok büyük oluşumu geride bırakmış durumda, özellikle kulüp dernekçiliğinin nasıl olması gerektiği noktasında örnek profil olan Fırtına TS derneği kısa sürede büyük aşama kaydetmeyi başardı. Harun Kaya Başkanlığında ve yönetici arkadaşlarının gayretiyle bölgenin 1 numaralı derneklerinden biri Fırtına potansiyelini ve üye sayısını her geçen yükselterek büyümeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.