Bir Adımda Siz Atın!

Bir Adımda Siz Atın!

Çevre ilçe yönetimleri takımlarının başarısı için milyonlar harcıyor. Gebze’yi yönetenler, Gebzespor’u sevdiğini söyleyenler 58 yıllık tarihi...

Çevre ilçe yönetimleri takımlarının başarısı için milyonlar harcıyor. Gebze’yi yönetenler, Gebzespor’u sevdiğini söyleyenler 58 yıllık tarihi olan değeri hiçe sayıyor.

 

Derince, İzmit, Körfez, ve Darıca’yı yönetenler takımlarını el üstünde tutuyor. Bu ilçeleri yönetenler kaynak bulup milyonlar harcarken  ne yazık ki Gebze’yi yönetenler Gebzespor için kılını kıpırdatmıyor.

 

YAZIK DEĞİLMİ GENÇ DEĞERLERE!

 

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör ligin ilk haftasında sergilediği futbolla taraflı tarafsız her kesimin taktirini kazanan Gebzespor’da gençlerin mücadelesi alkış topladı. Armanın hakkını veren genç futbolcuları en çok üzen nokta Gebze büyüklerini yanlarında görememeleri. Darıca başta olmak üzere İzmit, Derince, Körfez gibi ilçeler kısıtlı imkanlara rağmen takımları için ciddi harcamalar ve kalıcı kaynaklar bulurken sanayi kentinin önderleri Gebzespor’un adı geçtiği hiçbir oluşuma katkı sunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.