Bin 650 Öğretmene Arif Gülen’den mektup

Bin 650 Öğretmene Arif Gülen’den mektup

MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları ile beraber Darıca’da bulunan okulları ziyaret ederek 1650...

MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları ile beraber Darıca’da bulunan okulları ziyaret ederek 1650 öğretmen ile görüştü. 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile öğretmenlere hediye paketi takdim eden Gülen, öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini belirtti. Gülen ayrıca öğretmenlerin sorunlarına çare bulmak için, öğretmenlere kendi eliyle birer mektup yazdı. Gülen burada yaptığı açıklamada “24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle arkadaşlarımız ile birlikte Darıca’da görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Öğretmenlik meslek açısından kutsal bir görevdir. Günümüzde yapılan yatırımların en iyi ve en meşakkatlisi olan yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu yatırımların eğitimcisi de öğretmenlerdir. Öğretmenlerimiz yeri geliyor öğrencilerimizin hem annesi hem babası oluyor. Sizlerin aracılığı ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

KENDİ ELİYLE MEKTUP YAZDI

Darıca’da bulunan 1650 öğretmen ile yüz yüze görüşen ve öğretmenlere kendi eliyle bir mektup yazan MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, eğitim camiasının sıkıntılarını ele aldı. Her okulumuzun yılsonu bakım ve onarımlarının, özel güvenlik ve temizlik hizmetlerinin belediye tarafından yapılacağını, ayrıca eğitim döneminde okullarımızın eğitim ihtiyaçlarını okul aile birliklerinin velilerimizden topladıkları para ile değil belediyemiz tarafından ayrılan bütçeyle karşılayacaklarını belirtti. Tüm bölgedeki öğretmenlerimizin aileleri, meslektaşları ve misafirleri ile birlikte keyifli zaman geçirip beş yıldızlı restaurant ve lokal hizmeti alabilecekleri, spor yapabilecekleri, düğün ve toplantılarını özel gün ve eğlencelerini tertipleyecekleri, yazın günü birlik kamp yapıp havuz ve SPA merkezi ile rahatlayacakları ve tüm bunları cüzi bir fiyatla yapabilecekleri sosyal tesis kurup değerli öğretmenlerimize tahsis edeceklerini belirtti. Bu sıkıntılara çare bulmak için ortaklaşa hareket edeceklerini söyleyen MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, kendisine gösterilen ilgiden dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.