Bilişim meraklıları bu etkinlikte buluşuyor

Bilişim meraklıları bu etkinlikte buluşuyor

 Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaeli Bilişim Fuarı gibi etkinliklerle Kocaeli’ni bilişim kenti yapmak için projeler üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,...

 

Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaeli Bilişim Fuarı gibi etkinliklerle Kocaeli’ni bilişim kenti yapmak için projeler üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Stem&Maker Fest Expo etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uzman konuşmacıların yanı sıra firma ve kurumların onlarca stant açacağı Kocaeli Bilim Merkezi’ndeki etkinlik, 06 Ocak Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

TEORİK BİLGİ YENİLİKÇİ BULUŞLARA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Kocaeli Bilim Merkezi’nin Hacettepe Üniversitesi iş birliğiyle düzenleyeceği Stem&Maker Fest Expo etkinliğine Doç. Dr. M. Hilmi Çolakoğlu(MEB Müsteşar Yardımcısı), Doç. Dr. Selçuk Tunalı(TOBB Üniversitesi) ve Dr. Ali Yücelen(Türkiye Genç İş Adamları Derneği Başkanı) konuşmacı olarak katılacak. STEM(Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimi; teorik bilginin uygulamaya, ürüne ve yenilikçi buluşlara dönüştürülmesini amaçlıyor.

STEM EĞİTİM SİSTEMİ

STEM eğitim sistemi öğrencilerin fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik derslerinde öğrendikleri bilgileri bir bütünün parçaları olarak görmelerini sağlarken, dünyada birçok ülkenin öğretim programlarında yer alıyor. Stem&Maker Fest Expo etkinliğine http://stemandmakers.org/kocaeli.php sayfasından başvuru ile ziyaretçi kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.