Bilgi Evleri’nden öğrencilere eğitim

Bilgi Evleri’nden öğrencilere eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Bilgi evleri; öğrencilere eğitim veriliyor.


Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak yürütülen Okul-Bilgievi işbirliği projesinde Kocaeli’nde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencileri hem Bilgievleri’ni tanıyor hem de kişisel gelişimlerini artıracak etkinliklere katılıyor. Bu kapsamda her hafta bir okulu misafir eden Bilgievleri, projeyle öğrencilere; Ebru, El sanatları ve Tasarım – (Origami, Quiling, Etamin, Rolyef, Keçe, Eva) Resim, Filografi, Ahşap Tasarım gibi sanatsal kulüp faaliyetleri yaptırırken Bilişim kulüplerinde ise Robotik, 3D Tasarımla Baskı ve Kod Yazılımı gibi kulüp hizmetleri sunuyor.
Misafir edilen öğrencilere kulüp eğitimlerinin yanı sıra beceri atölyelerinde de eğitim veriliyor. Öğrencilere; Akıl ve Zekâ Oyunları Programı, Fen Atölyesi, Masal Saati Kulübü, Satranç Kulübü, Eğlenceli İngilizce Kulübü, Eğlenceli Matematik Kulübü ve Sokak Oyunları Kulübüyle öğrencilerin becerilerini artıracak eğitimler veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.