Bilge Okullarında 23 Nisan Coşkusu

Bilge Okullarında 23 Nisan Coşkusu

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Darıca Bilge okullarında büyük bir coşku ile kutlandı. Birbirinden güzel yarışmaların yer aldığı...

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Darıca Bilge okullarında büyük bir coşku ile kutlandı. Birbirinden güzel yarışmaların yer aldığı yarışmalarda öğrenciler birinci olmak için kıyasıya ter döktü ve yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Marmara Bilge okullarının bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında  ''23 Nisan Bahar Şenliği'' büyük bir coşku ile gerçekleşti. İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı şenlik de minikler ter döktü. Müzik, Görsel Sanatlar, İngilizce, Zeka Oyunları ve Oyun Atölyelerinde farklı etkinliklerle keyifli bir gün geçirdiler. Müzik Atölyesinde enstrümanları kullanarak yeteneklerini, Görsel Sanatlar Atölyesinde ‘’Mandala Şapka’’ tasarımı ile hayal güçlerini, İngilizce Atölyesinde Kelime Oyunları, Quiz Show ile hafızalarını, Zeka Oyunları ile düşünmeyi oyunla birleştirerek yeteneklerini keşfettiler. Öğrenciler eğlenceli atletizm oyunlarının yanı sıra, Mendil kapmaca, Yağ Satarım Bal Satarım, Yakan Top gibi geleneksel oyunlarla da hünerlerini sergilediler.  Çuval Yarışı ve Yumurta Taşıma Oyunlar ve bunun gibi birçok eğlenceli oyunla birbirleriyle kıyasıya mücadele içinde gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.