BEYLİKBAĞISPOR’UN SÜPER ÇOCUKLARI

BEYLİKBAĞISPOR’UN SÜPER ÇOCUKLARI

Kocaeli’de şampiyonluklara ambargo koyan, Türkiye şampiyonalarının gediklisi olan Beylikbağıspor U15 takımıyla katıldığı şampiyonaya galibiyetle başladı.

beylikbagispor-4.jpg

Yeşil beyazlı ekip ilk maçında Yalova temsilcisi Doğuşspor’u Yusufcan’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz bugün İstanbul Çamlıcaspor’la karşılaşacak kazanırsa adını Marmara finaline yazdıracak.

 

BİR BAŞKANDAN DAHA FAZLASI

Beylikbağıspor’un başarılı başkanı Fatih Yalsız bu sezon önemli fedakarlıklarda bulunuyor. Takımın şampiyona giderlerinin büyük bölümünü kendisi karşılayan Yalsız U15 takımını da yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

GURUR DUYUYORUZ

U-14 ve U-16’dan sonra U-15 Ligi’nde de Türkiye Şampiyonası vizesi alarak gururlandıran Beylikbağıspor, Çorlu’da oynadığı ilk maçında Yalova Doğuşspor’u 1-0 yendi. Çorlu Belediye Stadı’nda oynanan maçta rakibine büyük üstünlük kuran ve birçok gol pozisyonunu da değerlendiremediği ifade edilen yeşil-beyazlı ekip, Yusuf Can’ın golüyle sonuca giderek şampiyonaya galibiyetle başladı. Galip geldiği için bay hakkını dün kullanan ekibimiz cumartesi günü saat 15.00'te İstanbul Çamlıca ile oynayacak. Beylikbağıspor’un cengaverleri bu maçı da kazandığı takdirde grubunu lider tamamlayacak. Bu durumda temsilcimiz finalde, Halkalı Taştepe, Harb-iş ve Lüleburgaz’ın bulunduğu grubun lideriyle Pazar günü saat 16.00’da finalde karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.