BEYLİKBAĞISPOR İZMİT LOBİSİNİN KURBANI OLDU

BEYLİKBAĞISPOR İZMİT LOBİSİNİN KURBANI OLDU

Beylikbağıspor U-17 takımı İzmit Belediyespor maçında hakem katliamına uğradı. Sarı yeşillilerin galibiyeti maçın hakemi Sercan Aksu tarafından resmen...

Beylikbağıspor U-17 takımı İzmit Belediyespor maçında hakem katliamına uğradı. Sarı yeşillilerin galibiyeti maçın hakemi Sercan Aksu tarafından resmen çalındı. Mücadelede takımlar puanları paylaştı.

 

 

 

Kocaeli U-17 play-off A grubunda mücadele eden Beylikbağıspor 3.hafta maçında İzmit Belediyespor’u Beylikbağı stadında konuk etti. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken ikinci yarı büyük heyecana sahne oldu. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan İzmit Belediyespor kanatları kullanarak etkili oldu. Sol kanattan geliştirdiği atakta Beylikbağı defansının bireysel hatasını da iyi değerlendiren İzmit Belediyespor 70.dakikada 1-0 öne geçerek avantaj yakaladı. Bu golün şokunu üzerinden atan Beylikbağıspor’da Emin ve Osman daha fazla sorumluluk alınca yeşil beyazlılar hücum hattında etkili oldu.

 

OSMAN VE EMİN SORUMLULUK ALINCA

Sert bir savunma anlayışına sahip olan İzmit defansı  arasında kaybolan Osman kanatlara inerek top alıp oyunun içine girince Beylikbağıspor daha fazla pozisyon üretmeye başladı. Maçın 80.dakikasında kazanılan serbest vuruşta Osman’ın harika vuruşu üst direğe çarpıp gol çizgisini geçti ancak hakem oyunu devam ettirdi. Devamında yaşanan karambol de Beylikbağıspor’un golü Uğurcan’la geldi. 1-1

 

Maçın son anlarında baskısını arttıran Beylikbağıspor galibiyet golü için bastırdı. Yine Osman 90.dakikada çizgiden topu alıp ceza saha içine girdi. İzmit Belediyespor’lu 3 futbolcu Osman’ı yere indirdi. Ceza saha çizgisinin 1 metre içinde yapılan müdahale penaltıyı gerektiriyordu. Herkesin penaltı beklediği pozisyonda hakem Sercan Aksu skandal bir karara imza atarak serbest vuruşa hükmedince maçın gözlemcisi ve yan hakemler başta olmak üzere maçı izleyenler büyük bir şok yaşadı. Mücadele 1-1 sona erdi. Türkiye şampiyonasına kalma yolunda kazanması gereken bir maçta hakem kurbanı olan Beylikbağıspor grupta işleri zora soktu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.