BEYLİKBAĞISPOR GERİ DÖNÜYOR

BEYLİKBAĞISPOR GERİ DÖNÜYOR

  Altyapıda doğru yoldayız. Gençlerimizin sportif başarısı ve güzel ahlakları bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız işin ne kadar yararlı olduğunu...

 

 

Altyapıda doğru yoldayız. Gençlerimizin sportif başarısı ve güzel ahlakları bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız işin ne kadar yararlı olduğunu daha iyi algılıyoruz. A takımda güzel bir oluşum yapmaya hazırlanıyoruz. Beylikbağıspor eskisi gibi bulunduğu her ligde zirve mücadelesi verecektir. 

 

BEYLİKBAĞISPOR BÜYÜYECEK!

Beylikbağıspor Başkanı Ali Çağın, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeşil beyazlıların 1 numarası, kulübün sportif açıdan giderek büyüme trendi içinde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı. “Genç takımlarımız belli bir sistem üzerinde başarıyla çalışıyor. Çalışmalarının karşılığını oynadıkları futbolla ve aldıkları skorlarla gösteriyorlar. Hepsini kutluyorum. A takım noktasında da çalışmalarımız olacak. Eskisi gibi zirveye oynayan, şampiyonluklar yaşayan bir takım olacağız. Yönetici arkadaşlarımız ve hocalarımızla bu konuda sık sık istişare yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.