BEYLİKBAĞISPOR BALIKESİR YOLCUSU

BEYLİKBAĞISPOR BALIKESİR YOLCUSU

U16 takımıyla Marmara şampiyonu olarak tarih yazan Beylikbağıspor final grubuna kalmak için Balıkesir’de mücadele verecek. U-16 Türkiye Şampiyonası’nda...

U16 takımıyla Marmara şampiyonu olarak tarih yazan Beylikbağıspor final grubuna kalmak için Balıkesir’de mücadele verecek.

 

U-16 Türkiye Şampiyonası’nda adını son 20 takım arasına yazdıran Beylikbağıspor’un 2.Tur maçlarını oynayacağı grup merkezi belli oldu. Buna göre yeşil-beyazlı ekip, final grubuna kalma mücadelesini Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde verecek.

 

MAÇLAR 19-22 NİSAN’DA

 Türkiye Şampiyonası’nın ilk etabını Tekirdağ şampiyonu olarak geride bırakan Beylikbağıspor U-16 Takımı şimdi 2.Tur maçlarını bekliyor. Çorlu’da oynadığı karşılaşmalarda İstanbul takımlarını yenerek Türkiye’de son 20 takım arasına kalmayı başaran yeşil-beyazlı ekip, 2.Tur maçlarını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde oynayacak. Temsilcimizin burada karşılaşacağı rakipleri İstanbul’dan Bağlarbaşı, Seyrantepe Of, Bursa’dan Arabayatağı, Fethiye İdmanyurdu ve İnegöl takımları oldu. Maçlar 19-22 Nisan tarihleri arasında oynanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.