Beylikbağı’na modern meydan

Beylikbağı’na modern meydan

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Pazar günü Beylikbağı sarı cami bölgesi esnaflarına ve sakinlerine konuk oldu. Esnafa hayırlı işler...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Pazar günü Beylikbağı sarı cami bölgesi esnaflarına ve sakinlerine konuk oldu. Esnafa hayırlı işler dileyen Köşker, hazırlanan meydan projesinin son şeklini bölge sakinleriyle birlikte vereceklerini söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı da eşlik etti. Sarı camii bölgesinde Yavuz Selim Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Başkan Köşker, hayırlı işler temennilerini iletti. Öğle namazının ardından vatandaşlarla da sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, soruları cevaplandırdı. Belediye çalışmalarına ilişkin vatandaşların sorularını cevaplayan, devam eden projelere ve hizmetlere ilişkin bilgi de veren Köşker, Gebze’nin tüm bölgeleri tüm mahalleleriyle modern bir şehir olabilmesi için geceli gündüzlü gayret gösterdiklerini vurguladı.

SON ŞEKLİ VERİLECEK

 

Sarı camii bölgesine kazandırılacak meydan çalışması için son aşamaya gelindiğini ve projenin hazırlandığını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mize 12 yıldızlı belediyecilik ödülü kazandıran semt meydanlarından birisini de buraya yapacağız. Hazırlanan proje üzerinde istişarede bulunmak üzere bölge sakini hemşerilerimizle bir araya gelerek görüşlerini alacağız. Projenin son şeklini birlikte vereceğiz ve en kısa sürede çalışmalara başlayarak tamamlayacağız inşallah. Beylikbağımız, kendisine yakışan güzellikte ve modernlikte bir proje bir hizmete daha sahip olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.