BEYLİKBAĞI FİNALE ÇIKTI

BEYLİKBAĞI FİNALE ÇIKTI

Gebze’nin Altyapıda ki gururu Beylikbağıspor Cuma günü oynadığı maçı kazanarak finale çıktı.

U-15 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden 4 takımımızdan üçü final göremedi. Tekirdağ Grubu’nda yer alan Beylikbağıspor ise finale yükseldi. Mavi-Yeşilli ekip, bu akşam finalde İstanbul Halkalı Taştepe ile karşılaşacak.

U-15 yaş grubunda ilimizi Tekirdağ’da Harb-İşspor ile birlikte temsil eden Beylikbağıspor, ilk maçında Yalova Doğuşspor’u 1-0 yendi. Mavi-Yeşilli ekip, final için önceki akşam İstanbul Çamlıcaspor ile karşılaştı, rakibini 2-0 yenip, finale çıktı. Beylikbağıspor, finalde diğer grubun birincisi İstanbul Halkalı Taştepe ile oynayacaktı. Tekirdağ  ilk maçında Lüleburgazspor’u 2-0 yenen Harb-İşspor, final için karşılaştığı İstanbul Halkalı karşısında 1-0 mağlup oldu, elendi.

 

İZMİT GB PENALTILARLA ELENDİ

İlimizi Düzce’de temsil eden 41 FK ile İzmit GB, finali penaltılarla kaçırdı. İzmit GB, ilk maçta Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı, ikinci maçında Bolu Belediyespor’u 2-0 yendi. Temsilcimiz, grubunu Başakşehir ile aynı puanda bitirdi, finale çıkacak takım penaltı atışlarında belli oldu. İzmit GB’de Kaancan ve Yusuf penaltıları gole çevirdi, Berkan ve İsmail kaçırdı. Rakip 4’de 4 atıp, finale çıktı.

 

41 FK’YA YAZIK OLDU

Düzce’de bir diğer temsilcimiz 41 FK ise ilk gün Tekirdağ Kapaklıspor’u 1-0 yendi. 41 FK’nın ilk gün yendiği Tekirdağ Kapaklıspor da, ikinci gün İstanbul Gençlerbirliğispor’u 4-1 mağlup etti. 41 FK, önceki akşam final için İstanbul Gençlerbirliğispor ile oynayacağı maçta berabere bile kalsa finale çıkacaktı. Ancak temsilcimiz rakibine 1-0 yenildi. Üç takım arasında yapılan penaltı atışlarında ise 41 FK, turnuvaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.