Beyazay Fati ile yürüdü

Beyazay Fati ile yürüdü

 Türkiye Beyazay Derneği ve T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın işbirliği ile yürütülen “Fati ile Yürüyoruz!” başlıklı kampanya...

 

Türkiye Beyazay Derneği ve T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın işbirliği ile yürütülen “Fati ile Yürüyoruz!” başlıklı kampanya kapsamında Çayırova'da da yürüyüş yapıldı. İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleşen yürüyüşün ardından konuşmalar yapıldı.

HİZMET SEVDAMIZ ZİRVEDE

Programın açılış konuşmasını yapan dernek başkan yardımcısı Cemal Güngör: “Çeader ile başlayan hizmet sevdamız Beyazay ile zirveye ulaştı. Hizmette en ileriye varmak üzereyiz” şeklinde konuştu. Güngör konuşmasını belediye başkanının engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederken: “ Aramızda Kars ilinde olmasından dolayı bulunamayan dernek başkanımız Furkan Uğur Eşitti bizi duyuyor ve kalbi ile aramızda” diyerek konuşmasını bitirdi. 

KALP GÖZÜMÜZ AÇIK OLSUN

Programda konuşma yapan Çayırova  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan konuşmasında: “ Gönülden selam ederseniz dünyanın öteki ucu da olsa selamınız ulaşır. Siz yeter ki gönülden selam ediniz! Göz ile görülenler yaladır. Önemli olan kalp gözü ile görülendir” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da yaptığı konuşmada engellilere müjde verdi ve : “ Bizler kalp ile bakmalıyız bireysel engeli olan vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız, onları sosyal yaşam alanları içerisine katmalıyız” dedi. Akbaş konuşmasında engelli yaşam merkezi kurulacağını Türkiye’de bir örneğinin olmadığını dünyanın değişik ülkelerinde yapılan projeler incelenerek çok amaçlı bir engelli yaşam merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Program belediye başkanının konuşmasının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.