Beyaz Ay Derneği’nin Kongresi yapıldı

Beyaz Ay Derneği’nin Kongresi yapıldı

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Türkiye Beyaz Ay Derneği Çayırova Şubesi’nin kongresine katıldı. Belediye kültür salonunda gerçekleştirilen...

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Türkiye Beyaz Ay Derneği Çayırova Şubesi’nin kongresine katıldı. Belediye kültür salonunda gerçekleştirilen kongreye Türkiye Beyaz Ay Derneği Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, AKP Belediye Başkan Adayları, dernek yönetimi, dernek üyeleri engelli vatandaşlar ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YATIRIM PLANINA ALINDI

 

Gerçekleşen kongrede kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova Belediyesi tarafından bireysel farklılığı olan vatandaşlar için yapılan çalışmalara değindi. Akbaş, Çayırova Belediyesi olarak Engelli Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açtıklarını ve 4 yıldan bu yana birçok alanda engelli vatandaşlara yönelik çalışmalara imza attıklarını vurguladı. Sözlerini şu şekilde sürdüren başkan Akbaş, “Çayırova’mız da hizmete açtığımız engelli koordinasyon merkezimiz ile bireysel farklılığı olan vatandaşlarımıza ulaşmaya, onların sorunlarını çözmeye ve onları kapalı kapılar ardından çıkarmaya çalıştık ve görüyorum ki bunu başardık. Artık Çayırova’mız da engel yok. Aslında asıl engel bedenlerde değildir. Önemli olan sevme engelini aşmaktır. Her zaman sevgiyi, hoşgörüyü en ön planda tutarsak dünya da engel kalmaz. Engelli koordinasyon merkezimizde yaptığımız her çalışma bireysel farklılığı olan vatandaşlarımızın hayatlarında kolaylıklar sağlamak amaçlıdır. Şimdi yeni bir projeye imza atıyoruz. Aile Yaşam Merkezi adı altında Engelsiz yaşam merkezi projemizi planladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’mızla yaptığımız görüşmelerde engelsiz yaşam merkezimizi yatırım planına aldırdık” dedi. Konuşmasının sonunda Beyaz Ay Derneği Çayırova Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti’ye çalışmalarından dolayı teşekkür eden Akbaş, kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.