BEŞİKTAŞ’LI KOMUTANA ZİYARET

BEŞİKTAŞ’LI KOMUTANA ZİYARET

  Gebze Beşiktaşlılar Dernek Başkanı ve yöneticileri, Beşiktaş taraftarı olan Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel’i ziyaret...

 

 

Gebze Beşiktaşlılar Dernek Başkanı ve yöneticileri, Beşiktaş taraftarı olan Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel’i ziyaret ettiler. Dernek başkanı Fatih Gülşen, yardımcısı Ceyhun Dinçer ve Fahri Başkan Cem Arda, dün Gebze Jandarma bölük komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel’i yerinde ziyaret ettiler.

 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Yüzbaşı Emre Doğangüzel, Beşiktaşlı dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Önümüzdeki hafta yeni sezonun başlayacak olması nedeniyle sohbetin başlıca konusu da Beşiktaş’ın yeni sezonda nasıl bir performans göstereceği oldu. Yüzbaşı Doğangüzel ve Beşiktaş dernek yöneticileri yeni sezonun fair-play ruhu çerçevesi içinde zevkli mücadelelere sahne olması temennisinde bulundular. Beşiktaşlılar dernek heyeti ziyaretin sonunda ise jandarma komutanlığının bahçesindeki dev kartal heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.