Berberlerde kongre günü

Berberlerde kongre günü

  Haber Merkezi- Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın 5. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirilecek. Gebze Zümrüt Düğün...

 

 

Haber Merkezi- Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın 5. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirilecek. Gebze Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleşecek genel kurul öncesi Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Kenan Çelik gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 497 üye ile genel kurulu gerçekleştireceklerini ifade eden Kenan Çelik, “3 dönemdir hizmet verdim. Yeni dönemde de hizmet etmek için yeniden bu göreve talibim. Görev yaptığım 3 dönem boyunca esnafları koruyacak kanun kapsamında Çalışma-Sosyal Güvelik Bakanlığı’nda ve Milli Eğitim Bakanlığı’nda çalıştay üyeliğinde bulundum.

MESLEK LİSESİ MEZUNU SAYILACAKLAR

Örgün-yaygın ve hayat boyu öğrenmenin planlarını yaptık. Türkiye’de 29 kişilik bir ekiple yapılan bu projede tek esnaf odası başkanı olarak bulunuyorum. Kocaeli İl Milliği Eğitim’de de komisyon üyeliği görevine devam ediyorum. Çıraklık eğitim yasalarının çıkmasında projelerin içerisinde yer aldım. Bugün işletmelere verilen maddi desteğin olmasını sağladık. Çıraklık eğitime giden çıraklar meslek lisesi olarak sayılacaklar. Geçmiş dönemlerde ortaokulu bitiren çıraklarımız belgelerini aldıklarında onlar da meslek lisesi mezunu olacaklar.

Kenan Çelik,  hafta tatili konusunu Cumhurbaşkanına götüreceklerini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.