Berberler belediyeden denetim istedi

Berberler belediyeden denetim istedi

 Gebze, Darıce ve Çayırova’da bulunan erkek berberleri Gebze’deki bazı berberlerin fiyat tarifesi dışında çalışmalarına ve buna belediyenin izin...

 

Gebze, Darıce ve Çayırova’da bulunan erkek berberleri Gebze’deki bazı berberlerin fiyat tarifesi dışında çalışmalarına ve buna belediyenin izin vermesine tepki göstermek için Gebze Belediyesi’ne giderek Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’a sorunlarını bildirdiler. Yaşanan sıkıntıdan dolayı gergin olan berberleri Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik sakinleştirdi.

TARİFENİN DENETLENMESİNİ İSTİYORUZ

Gebze Belediyesi önünde dün bir araya gelen berberler Gebze Belediyesine giderek belediye başkanı Adnan Köşker ile görüşmek istediler. Adnan Köşker’in belediyede olmaması nedeniyle berberleri Belediye Başkan Yardımcısın Nilay Ayran ile görüşmek zorunda kaldılar. Konuyla ilgili olarak sorunlarını Nilay Ayran’a anlatan Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik, “Ücret tarifesi konusunda daha önce belediyeye yazı yazdık. Son yazdığımız yazıya halen bir cevap almış değiliz. Düşük ücretle çalışan ve bunu tabelalarla duyuran berberlere yönelik belediye olarak sizlerin denetim yapmasını istiyoruz” dedi.

 

GEREKLİ DENETİMLERİ YAPMA SÖZÜ

 

Berberlerin düşük ücret tarifesi hakkında ve tabela asmalarıyla ilgili olarak gerekli denetimleri yapacaklarını belirten Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, “Belediye olarak tespit ettiğimiz yerlerde gerekli denetimleri yapacağız” dedi. Konuyla ilgili olarak görüşlerine aldığımız Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik, “Esnafın belediye önünde toplandığını duyunca herhangi bir olay olmaması için buraya geldim. Berberler olarak bu konu ile ilgili belediyeye yazı yazdık. Belediyenin bu konuda gerekli denetimleri daha da sıklaştırmasını istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.