Belirsizlik sona erdi

Belirsizlik sona erdi

   Darıca Kale Bayramoğluspor, sessizliğini bozdu. Darıca Kale Başkanı Metin İnan önceki gün teknik heyet ve oyuncular ile bir araya geldi....

 

 

 

Darıca Kale Bayramoğluspor, sessizliğini bozdu. Darıca Kale Başkanı Metin İnan önceki gün teknik heyet ve oyuncular ile bir araya geldi. Darıca Kale yapılan bir takım ciddi görüşmelerinden ardından, yeni sezonda da güçlü bir ekip oluşturmak için düğmeye bastı. Yenilenmeye giden takıma, bu sene İdris Engin hocalık yapacak. 

TAKIM SAHAYA İNİYOR

Yeni sezon hazırlıkları dönemi için geç kalan Darıca Kale Bayramoğluspor bugün saat 19.30 da sahaya iniyor.  Gazetemize konuşan Kulüp Başkanı Metin İnan “ sezon için geç kalınmış bir durum 10 güne yakım bir süre var bu süre zarfında iyi çalışarak aradaki farkı en aza indirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

HEDEFİMİZ BÜYÜK

Darıca Kale Bayramoğluspor Başkanı Metin İnan hefefleri büyük tutu. Gazetemize konuşan inan “ biz yönetime geldiğimiz günden bu yana takım olmak yolunda büyük adımlar attık. Ama bunların yeterli olmadığını biliyoruz. Bizim hedefimiz futbol kulübü değil spor kulübü olabilmek. Gelecek sezon sadece futbol takımı değil basketbol ve bayan futbolda da adımızı spor kulübü olarak yazdıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.