​​​​​​​‘Belediyeye kayyum atanırdı’

​​​​​​​‘Belediyeye kayyum atanırdı’

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Darıca Belediyesi iktidar belediyesi olmasaydı borçlarından dolayı kayyum atanırdı.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri, CHP Darıca Belediyesi Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım konuşarak, “Bugünkü toplantımızın amacı hem yerel seçim süreci hem de kadın kollarında yaşana değişimleri sizlerle paylaşmak için bir araya geldik.

DARICA BELEDİYESİ BORCA BATIK

Yeni kadın ve gençlik kolları başkanlarımızı tanıtmak ve belediye meclis üyelerine bir hediyemiz olacak. Gençlik kolları başkanımız Ümit Kızılbuğa, Oya Akdeniz de yeni kadın kolları başkanımız olarak göreve devam edecek. Şükrü Karabacak’ın belediyenin o kadar büyük bir borç olmadığı yönünde açıklamasıyla ilgili Darıca Belediyesi’nin bilânçosu borca batık. İktidar belediyesi olmasaydı başına kayyum atanırdı. Sayıştay denetimlerde 40 yakın eleştiri var. Şükrü Bey plansız programsız yaşadığı için bu borçlar oluşuyor. Belediye bütçesi ciddi gözden geçirilmesi gerekir.

202 SORU ÖNERGESİ VERDİK

Darıca Belediyesi amaçsız yatırımlarla paralar çarçur ediliyor. Darıca’da her kaldırım 2-3 defa sökülüp yapılmıştır. Darıca Belediyesi özel bir şirket olsaydı bugün iflas ederdi. Şükrü Karabacak’ın ve ekibinin bu kenti yöneteceği vizyonu yok.” dedi. Gürel Yıldırım’ın ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve ilçe gençlik kolları başkanı ümit Kızılbuğa kendilerini tanıttılar. CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri adına İbrahim Karslı konuşarak, “2014 yılında seçilerek görev aldık. Bu süre zarfında 202 tane soru önergesinde bulunduk. Bu güne kadar hiçbir önergemiz kabul edilmedi. Bu parti adına çalışmaktan ben ve arkadaşlarımız onur duyuyoruz.” diye konuştu.

KAZANAN DARICALILAR OLACAK

Toplantıda son olarak ise CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşarak, “Çok uzun zamandır gelmek istediğimiz noktaya geldik. Bugünkü bu tablo başarının adım adım geldiğinin göstergesidir. Meclis üyelerimizle 3 yılda önemli işler yaptık. Bu süreçte hazırlandık. Darıca Belediyesi’ni nasıl yönetileceğini biliyoruz. Meclis grubundan kazandığımız zaman bizlere tecrübelerini paylaşacaklardı. Bu kadro ve bu ekibe çok inanıyorum. CHP Darıca’da 30 yıl sonra yeniden umut olmuştur. Biz Darıcalıların tamamının oyuna talibiz. Biz bu işi milletin duası ve gayreti ile başaracağız. Sonuçta kazanan CHP’liler ve Darıcalılar olacaktır.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyelerine birer teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.