‘Belediyelerde greve doğru’

‘Belediyelerde greve doğru’

  Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, “İzmit, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyeleri ile yürütülen...

 

 

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, “İzmit, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyeleri ile yürütülen Toplu-İş Sözleşmelerinde 60 günlük yasal müzakere süreci bitmiş olup bir haftaya kadar işyerlerinde sendikamızca grev kararı alınıp grev oylaması yapılma sürecine girmiş bulunuyoruz.” dedi.

Hizmet-İş Sendikası ile İzmit, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyeleri adına işveren sendikası Yerelsen ile yürütülen Toplu-İş Sözleşmelerinde 60 günlük yasal müzakere süreci bitmiş ve daha sonra yapılan Resmi Arabulucu toplantılarında da bir sonuç çıkmadı. Konuyla ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “Sendikamız ve çalışanlar olarak, bütün iyi niyet duygularımız ve toplu-iş sözleşmesinin masada bitirme çabamıza rağmen işverenlerimiz ve işveren sendikasının anlaşılmaz tutumunu çalışanlar olarak anlamamız mümkün olmamıştır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.