“belediyeler kamu yararına hizmet etmeli’

“belediyeler kamu yararına hizmet etmeli’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze ve Körfez’de ziyaretlerde bulundu.

2-017.jpeg
Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Gebze’de Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada konuşan Başaran, “Halk Meclislerinde yöre derneklerinin temsilcileri de olacak, sizlerin orada varlığınızı önemsiyoruz” dedi. Gebze’de ziyaretlerinin ardandan Başaran Körfez Yarımca’da Salı Pazarında esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

‘HEMŞEHRİLERİMİZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR’

Gebze’de Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre ve kalabalık bir heyetle karşılanan Başaran, yöre halkıyla sohbet etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre, Başaran’a başarılar dileyerek, “Burası 3 ilin bir araya geldiği bir dernek, derneğimize hoş geldiniz. Hepimizin düşüncesi, hayali daha yaşanılabilir bir Türkiye, bu yolda başarılar diliyoruz. Hemşehrilerimiz üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.

‘BELEDİYELER KAMU YARARINA HİZMET ETMELİ’

Belediyelerin kamu yararına hizmet etmesi gerektiğini ifade eden Başaran, “Seçim dönemi herkes yapacaklarından, projelerinden bahsediyor. Belediyeler halkın ekonomisine katkı sunmalı, sosyal ve kültürel hayatını düzenlemek için çalışmalar yapmamalıdır. Yetkilerimizi kullanarak gerekli adımları atacağız. Yol yaptık, köprü yaptık demeyeceğiz sadece. Belediyeler kamu yararına hizmet etmeli” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.