Belediye personeline seminer

Belediye personeline seminer

  Darıca Belediyesi kurum içi personele yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu çerçevede Elite Hotel’de düzenlenen “ Resmi Yazışmalarda...

 

 

Darıca Belediyesi kurum içi personele yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu çerçevede Elite Hotel’de düzenlenen “ Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usül ve Esaslar” konulu seminerde büro personeline eğitim verildi.

 Seminerde bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,“Kurum içi eğitimlerimiz ile birlikte personellerimizin bilgilerini yeniliyor ve halkımıza daha iyi hizmet vermelerini hedefliyoruz. Bu tür seminerler personelimizin mesleki gelişimine katkı açısından son derece faydalı oluyor. Herkesin doğumdan ölüme kadar her zaman öğreneceği bir şeyler vardır, bizler de bu düşünceden hareketle personelimize bu tür eğitimlerle, katkı sunma çabası içindeyiz. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarımız devam edecektir.” diyerek seminerin faydalı geçmesi temennisinde bulundu.

 Avukat Kadir Erol’un verdiği seminerde Darıca Belediyesi büro personeline“ Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usül ve Esaslar” hakkında personele bilgiler aktarıldı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.