Belediye-İş’te delege seçimleri başladı

Belediye-İş’te delege seçimleri başladı

 Belediye-İş Sendikası 1 No’lu ve 2 No’lu Şubeler geçtiğimiz aylarda birleşmiş ve Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olmuştu. Bu birleşme...

 

Belediye-İş Sendikası 1 No’lu ve 2 No’lu Şubeler geçtiğimiz aylarda birleşmiş ve Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olmuştu. Bu birleşme sonrası Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Osman Şar da, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı’na atanmıştı. Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi delege seçimleri ise dün Körfez’de başladı. 25 Aralık’a kadar devam edecek delege seçimleri süresince Belediye-İş Sendikası Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreteri Ali Çelenk ve toplu sözleşme genel sekreteri Erdoğan Kefeli de ilimizde olacak. 

 

ŞEFFAF SEÇİMLER
Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde, delege seçimleri tamamlandıktan sonra tüzük gereği şube genel kurulu yapılması gerekiyor. Genel kurulun 1-1.5 ay sonrası gerçekleşmesi bekleniyor. Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, delege seçimlerinin oldukça şeffaf bir şekilde yapıldığını belirterek, “Seçimler çarşaf listeyle yapılıyor. Seçimler herkese hayırlı olsun. Delege arkadaşlarımız seçildikten sonra şube genel kurulumuz olacak. Bizlerin amacı temsil ettiğimiz arkadaşlarımızın hakkını sonuna kadar korumaktır. Başka bir talebimiz olamaz. İyi niyetliyiz, işverenler de bunu bilir fakat iyi toplu sözleşmelere imza atmak da öncelikli görevimiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.