Belediye gazı ne zaman verecek?

Belediye gazı ne zaman verecek?

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Muallimköy Mahallesi’nde bulunan ve Gebze Belediyesi’ne ait mahalle kahvesi ile Kuran kursuna doğalgaz verilmediğini ifade etti. 

tasdemir.jpg

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yerel ve ülke gündemi ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimle ilgili olarak çalışmalarına tüm hızla devam ettiklerini açıklayan MHP’li Taşdemir, “Bilindiği üzere yerel seçim için belediye başkan aday adaylığı için partimizden 4 isim çıkmıştı. Çıkan bu isimler daha sonra son olarak çıkan diğer aday adayımız Serap Çakır’ın tek aday olması manasında aday adaylığından çekildiler. Böylece partimizin Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır oldu. Seçimle ilgili hazırlıklarımız son sürat devam ediyor.” dedi.

GAZI YAZIN MI VERECEKSİNİZ?

Gebze Muallimköy Mahallesi’nde bulunan ve Gebze Belediyesi’ne ait mahalle kahvesi ile Kuran kursuna doğalgaz verilmediğini ifade eden Taşdemir, “Bilindiği üzere büyükşehir yasası ile köyler mahalle olup belediyeye bağlandı. Gebze Muallimköy Mahallesi’nin de bu durumdan nasibini aldı. Eskiden köy olmasından kaynaklı köye ait olan köy kahvesi ve yine köyün camisinin altında bulunan Kuran kursu belediyeye geçti. Ancak Gebze Belediyesi ne kahveye ne de Kuran kursuna doğalgaz vermedi. Doğalgaz verilmediği için kahvede vatandaşlar palto ile oturuyorlar. Belediye buraya dört tane petek takamıyor mu? Doğalgazı yazın mı vereceksiniz? Yine aynı şey Kuran kursu içinde geçerli. İlgililer biran önce bu konuyla ilgilenmelidirler.” diye belirtti.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.