Belediye Derincespor seçmelerine yoğun İlgi

Belediye Derincespor seçmelerine yoğun İlgi

Bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele verecek olan Belediye Derincespor’un yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği profesyonel A takım futbolcu seçmelerine yaklaşık 230 kişi başvurdu.

230 BAŞVURU YAPILDI
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan ve adını 3. Lig'e yazdıran Belediye Derincespor, yeni sezon öncesi futbolcu seçmeleri yapıyor. Yeni sezonda kentimizi TFF 3. Lig’de temsil edecek olan Belediye Derincespor’un kendi tesislerinde yaptığı profesyonel A takım futbolcu seçmelerine yoğun ilgi gösterildi. 1-5 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı açıklanan seçmelere Kocaeli ve ülke genelinden 230 futbolcu başvuru yaptı.
YEŞİLYURT GÖZETİMİNDE
Derince Belediye Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ilk günkü seçmeleri Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, Genel Kaptan Mustafa Polat, yönetim kurulu üyeleri ve transfer komitesi de takip etti. Belediye Derincespor Teknik Direktörü Talip Yeşilyurt ve yardımcılarının dikkatle izlediği seçmelerde başvuran tüm futbolculara eşit şans veriliyor. Çift kale maçlarda detaylı olarak gözlem yapan Yeşilyurt ve ekibi profesyonel kadroda değerlendirmeyi düşündükleri futbolcuları kamp kadrosuna dahil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.