Belediye Derincespor Kemer’i ağırlayacak

Belediye Derincespor Kemer’i ağırlayacak

Lige iyi başlangıç yaparak zirvenin ortağı olan Belediye Derincespor sahasında Kemerspor’u ağırlayacak. Cumartesi saat 16.30’da başlayacak maçı Samsun bölgesinden Gökhan Özbulut yönetecek.

TFF 3.Lig 2.Grup’taki diğer temsilcimiz Belediye Derince Spor yarın sahasında Kemerspor 2003’ü ağırlayacak. Lige iyi başlangıç yapan; içerde 1877 Alemdağspor’u, deplasmanda Fatsa Belediyespor’u yenerek liderlik koltuğuna ortak olan Belediye Derincespor bu kez Akdeniz temsilcisi Kemerspor’u evine eli boş yollamanın hesaplarını yapıyor. Maçın hazırlıklarını bugünkü antrenmanla tamamlayan teknik direktör Talip Yeşilyurt ve öğrencileri gözünü 3 puana dikti. Kemerspor ise puanla tanışmanın hesabını yapıyor.

MAÇ 16.30’DA

Kendi sahasında seyirci avantajını kullanarak kayıpsız bir hafta geçirmek isteyen Belediye Derincespor’da maç saati bekleniyor. Derince Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Samsun bölgesi klasman hakemlerinden Gökhan Özbulut yönetecek. Özbulut’un yardımcılıklarını Gümüşhane bölgesinden Bülent Korkmaz ve Samsun bölgesinden Mesut Hakalmaz üstlenirken maçın dördüncü hakemi Giresun bölgesinden Ertuğrul Yılmaz olacak. Maçta Abdülkerim Tör gözlemci, Ersel Kılıç ise temsilci olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.