BELEDİYE DERİNCE’NİN ŞAKASI YOK

BELEDİYE DERİNCE’NİN ŞAKASI YOK

Maçın kralı Pazar günü Çayırova’da BAL 9. Grup’ta Belediye Derincespor, sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 mağlup ederken bir diğer...

Maçın kralı Pazar günü Çayırova’da

 

BAL 9. Grup’ta Belediye Derincespor, sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 mağlup ederken bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor lider Şile Yıldızspor ile 2-2 berabere kaldı.  Belediye Derincespor şampiyonluk yolunda umutlandı. Pazar günü Çayırovaspor sahasında Belediye Derincespor’u konuk edecek.

 

ZİRVE İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİLER

BAL 9. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor sahasında ağırladığı Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamladı. Sarı lacivertli ekip maçın ikinci yarısında rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında i 60. dakikada Kerem, 74. dakikada Yiğit Ali ve 89. dakikada Bedirhan’ıng olleriyle 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 35 puana ulaştı ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

 

DERBİ ÇAYIROVA’DA

 

Belediye Derincespor’un zirveye yükselişinde grupta mücadele eden Çayırovaspor’un da katkısı oldu. Yeşil siyahlı ekip deplasmanda lider Şile Yıldızspor ile 2-2 berabere kalarak önemli bir puan kazandı. 35 puanla grupta ikinci sırada yer alan Belediye Derincespor ile 33 puanla grupta beşinci sırada yer alan Çayırovaspor hafta sonunda kent derbisinde karşı karşıya gelecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.