Belediye Derince’nin gücü yetmedi

Belediye Derince’nin gücü yetmedi

BAL’da üst üste ikinci yılını geçirecek olan Belediye Derincespor kampta ilk hazırlık maçında önceki gün 2.Lig takımlarından Bugsaşspor ile karşılaştı. Belediye Derince, bazı oyuncularına şans vermediği karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.

BAL’da üst üste ikinci yılını geçirecek olan Belediye Derincespor, ikinci etap kampı için Ankara Kızılcahamam da çalışmalarını devam ettiriyor. Sarı-Lacivertli ekip, kampta ilk hazırlık maçında önceki gün 2.Lig takımlarından Bugsaşspor ile karşılaştı. Belediye Derince, bazı oyuncularına şans vermediği karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.

YENİ TRANSFERLER OYNAMADI

Sarı-Lacivertli ekipte takıma yeni katılan Ferit, Bahtiyar Yıldırım, Yolcu Mansız ve Sergen Altıntaş gibi isimlere ilk hazırlık maçında şans vermedi. Temsilcimiz, sahaya Ahmet, Furkan Coşkun, Furkan Yabacı, Fatih Yıldırım, Aykut, Gökalp, Sefa, Cihan Halil, Yiğitali, Muhammet Sünbül ve Ufuk Gülez on biri ile çıktı. İkinci yarıda Ozan Albayrak, Tayfun, Bedirhan, Oğulcan, Fatih Güler, Fatih Anıl ve Sezer Kuzu da forma şansı buldu. Hazırlık maçını Başkan Ahmet Güntepe ile yöneticiler Fahrettin Kayakoyun ve Göksel Gülle de izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.