BAYRAMOĞLU GAZA BASTI

BAYRAMOĞLU GAZA BASTI

 Hakan Karzaoğlu önderliğindeki Darıca Kale Bayramoğluspor 5 maçta 5.galibiyetini aldı. Son kurban Darıca Marmara Osmangazispor oldu.Darıca Kale Bayramoğlu...

 

Hakan Karzaoğlu önderliğindeki Darıca Kale Bayramoğluspor 5 maçta 5.galibiyetini aldı. Son kurban Darıca Marmara Osmangazispor oldu.

Darıca Kale Bayramoğlu efsanesi geri dönüyor. Bir zamanlar Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren ve daha sonra çeşitli sebeplerden ötürü 2.Küme’ye kadar gerileyen kırmızı-mavili ekip, bulunduğu ligde 5’te 5 yaparak şampiyonluğa göz kırptı. 2.Küme H Grubu’nun 5.hafta mücadelesinde Darıca Marmara Osmangazi ile karşılaşan mavi-siyahlılar Metin Oktay Stadı’ndaki maçta gol olup yağdı: 9-1.

SIRADAKİ RAKİP B.KARADENİZ

Zayıf rakibine acımayan Bayramoğlu, Akın (3), Aykut (2), Erhan, Murat, Olgun ve Alper’in golleriyle farka koşarken, Osmangazi’nin sayısı da mavi-siyahlı ekipten geldi. Skor 3-0 iken Darıca Kale Bayramoğlu’ndan Hasan Emuce kendi kalesine gol attı.  En yakın takipçisi Çayırova Menderes’in 6 puan önünde liderliğini sürdüren Hakan Karzaoğlu’nun öğrencileri önümüzdeki Pazar günü Beylikbağı Karadeniz’le karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.