BAYRAMOĞLU ÇÖKÜŞTE: 0-3

BAYRAMOĞLU ÇÖKÜŞTE: 0-3

 Kocaeli amatör süper lig A gubunda mütevazi kadrosu ile zirve yarışı içerisinde olan ancak son haftalardaki düşüşü ile hayal kırıklığı yaratan...

 

Kocaeli amatör süper lig A gubunda mütevazi kadrosu ile zirve yarışı içerisinde olan ancak son haftalardaki düşüşü ile hayal kırıklığı yaratan Kale Bayramoğlu büyük umutlarla çıktığı lider Çınarlıspor karşısında da puan alamadı, sahayı 3-0'lık skorla yenik kapadı.

İDRİS SUSTU

Süper ligde hedefini play-off olarak belirleyen Darıca Kale Bayramoğluspor kötü gidişata dur diyemedi. Son üç haftadır galip gelemeyen Bayramoğluspor lider Çınarlıspor'u konuk etti. Lideri devirip play-off yolundaki kayıplarını telafi etmenin hesaplarını yapıyordu ancak hesaplar tutmadı. Rakibi karşısında etkili futbol oynamasına rağmen talihsiz goller yedi. 45.dakikada gelen golle yıkılan Bayramoğluspor 80.ve 90.dakikalarda gelen golle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bayramoğluspor rakipleri karşısında galip gelmeyi başaramazken golcüsü İdris Zengin'de suskunluğa büründü. 3 haftadır rakip kalleri havalandıramayan kral İdris'te gol krallığında koltuğu kaptırma riski ile karşı karşıya.

HAFTAYA YENİŞEHİR İLE

 

Üç haftadır puan yüzü görmeyen Bayramoğluspor'da işler karıştı. Play-off yolunda rakiplerinin gerisine düşen Kale Bayramoğluspor puan kaybetme lüksünü noktaladı. Artık her maçına final havasında çıkacak olan temsilcimiz bu hafta Yenişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef 3 puanı kazanıp yeniden play-off potasına girmek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.