Bayram önlemleri alındı

Bayram önlemleri alındı

   Kocaeli Valiliği, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi 3-11 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak çeşitli trafik ve asayiş tedbirleri...

 

 

 

Kocaeli Valiliği, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi 3-11 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak çeşitli trafik ve asayiş tedbirleri aldı. Bu tedbirler çercevesinde Bayram öncesi TEM Otoyolu'nda her 5 kilometrede bir trafik ekibi olacak. 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'dan Anadolu'ya doğru olan güzergahın kentten geçmesi nedeniyle Bayram dönemlerinde çok yoğun trafik yükü altında kaldıklarını belirterek, bu sebeple 3-11 Ağustos tarihleri arasında çeşitli tedbirler aldıklarını söyledi. 

Bu kapsamda TEM Otoyolu, D-100 ve D-130 Karayolu ve Kandıra-Kefken-Kerpe yolunda 24 saat boyunca trafiğin akışını düzenleyecek ve kontrol edecek denetim uygulamalarının olacağını anlatan Topaca, ayrıca Eskihisar Feribot İskelesi'nde de trafik akışını hızlandırmak ve güvenliği arttırmak için ek personel görevlendirileceğini vurguladı.

 

Topaca, Bayram öncesi TEM Otoyolu'nda İstanbul'dan Anadolu’ya giden yönde her 5 kilometrede bir trafik ekibinin olacağını belirterek, "Bu arkadaşlarımız kural ihlali yapan sürücülerle ilgili yasal işlem yapacaktır. Herhangi bir olay olduğunda da anında trafiği çok aksatmadan müdahele imkanı sağlamak maksadıyla her 5 kilometrede bir ekip olacaktır. Bu uygulama Bayram sonrasında da Anadolu dan İstanbul istikametine dönüş sırasında da devam edecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.