Bayrak Törenine katıldılar

Bayrak Törenine katıldılar

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı.

d86f5279_1200x800.jpgd86f5335_1200x800.jpgd86f5354_1200x800.jpgd86f5383_1200x800.jpg 

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

KIYMETİNİ BİLELİM

Başkan Köşker konuşmasında, “Bu sıraların bu günlerin kıymetini bilerek çok çalışmalıyız. Çok çalışarak vatana, millete hayırlı birer evlat olalım. Bu yaşlar çok önemli yaşlar, ne demişler “Ağaç Yaş İken Eğilir”. Bu sebeple sizlerin bu yaşlarda kendinizi her anlamda çok iyi geliştirmeniz çok önemli” dedi.  

İYİ İNSAN OLUN

Kaymakam Güler yaptığı konuşmasında, “Sizler bizlerin geleceğisiniz. Sizler şimdi aldığınız eğitim ve terbiye ile geleceğin Türkiye’sin inşa edeceksiniz. Bizler görevlerimizi yeni nesillere teslim edeceğiz. Sizler bizlerden daha iyi olmalısınız ki ülkenin geleceği daha iyi olsun. Bu sebeple iyi olmak yani iyi insan olmak çok önemli. İyi, güvenilir insanlar olun” dedi.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

ES

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.