BAYAN FUTBOLCULAR SEZONU AÇTI

BAYAN FUTBOLCULAR SEZONU AÇTI

Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde mücadele verecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü yeni sezonun ilk hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yaptığı idman ile başladı

ÖZGE ARSLAN ÇALIŞTIRDI

 Bu sezonda yeni bir yapılanma ile kurulan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, yaptığı transferlerle yeni sezon çalışmalarına bugün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda başladı. Teknik direktör Hasan Alemdar ve yardımcı antrenör Özge Arslan nezaretinde ilk kez sahaya çıkan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürecek. Mazereti dolayısıyla Teknik direktör Hasan Alemdar antrenmana katılmazken, takımı yardımcı antrenör Özge Arslan çalıştırdı. Günün ilk çalışmaları açma germe ve istasyon çalışmaları ile başlarken, idmanın son kısmında çift kale mücadele ile geçti.

SPONSOR ARIYOR

 Yeni sezon hazırlıklarına büyük bir hızla başlayan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, haftanın her günü çalışmalarını sürdürüyor. Salı ve Perşembe günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü ise Gölcük Kavaklı Stadı’nda , Cumartesi ve Pazar günü ise Yahya Kaptan Ferruh Duygu Tesisleri’nde antrenmanlaırnı sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda maddi sıkıntılar yaşayan bayan futbola yeni bir adım atan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, lig öncesinde sponsor arıyor. Ayrıca kaleci sorunu yaşayan bayan futbolcular tecrübeli bir file bekçisi arıyor.

İKİZLER GELDİ

Bu yıl Türkiye Kadınlar Futbol 1.Liginde mücadele verecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, 22 futbolcu ile yeni sezonda mücadele verecek. Harb-İşspor Kadın futbol takımında Sude-Buse Dağleden ikizlerini transfer eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, yeni sezonda Medine Erkan, Sümeyra Kıvanç, Helin Ataç, Sare Öztürk, Ece Tekmen, Damla Yıldız, Melisa Güleç, Kübra Deniz, Kübra Yavuz, Merve Şikkibür, Sudenur Yolcu, Sude Yavuz, Erva Karaovalı, Ayça Tekmen, Leyla İlter, Sevde Yavuz, Sıla Güner, Seda Bayram ve Damla Çoban ile mücadele verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.