BAŞLADIĞI GİBİ BİTMESİN: 0-0

BAŞLADIĞI GİBİ BİTMESİN: 0-0

Gebzespor sallandı ama yıkılmadı.

gebzespor-(2).jpggebzespor-003.jpg

3.lige farklı Şile Yıldız yenilgisiyle başlayan Gebzespor ligin ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzon’la 0-0 berabere kaldı. Gebzespor’un kalecisi Alptekin yaptığı 4 kritik kurtarışlarla alınan 1 puanda başrol oynadı.

ORGANİZE OLAMADIK

Güçlü rakibi karşısında organize olmakta zorlanan temsilcimiz maç boyunca beraberliğe razı bir oyun ortaya koydu. Mücadele bakımından başarılı olsa da, üçüncü bölgede etkisiz bir futbol ortaya koyan ve gol yollarında üretken olamayan temsilcimiz ekonomik ve oyuncu kalitesi açısında oldukça güçlü olan rakibi karşısında dirençli ve mücadeleci futboluyla dikkat çekti.

TAM SAHA PRES

Rakibin tehlikeli ayaklarına tam saha pres uygulayan ve boş alan bırakmamaya gayret eden Gebzespor genel olarak bu alanda başarılı bir görüntü verdi ancak kendi sahasında organize bir pozisyon üretemeyerek hücum hattındaki sıkıntısını bir kez daha yeniledi.

BATMAN’A GİDİYORUZ

İlk 2 haftada 1 puan çıkararak lige başlayan Gebzespor 3.haftada Batman Petrolspor’un konuğu olacak. Karşılaşma Pazar günü Batman’da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum