Başkanlık için kim el kaldıracak?

Başkanlık için kim el kaldıracak?

Yaklaşan kongre öncesinde sessizliğin sürdüğü Darıca Gençlerbirliği’nde mevcut başkan Mücahid Vural’ın kesinlikle aday olmak istemediğini dile getirmesinin ardından, işler arap saçına döndü.

2018-2019 sezonunda bölgemizi 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde gözler kongreye çevrildi. Yarın ilk oturumu gerçekleşecek olan Genel Kurul Toplantısı’nda çoğunluğun sağlanması beklenmezken, 30 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci oturumda çoğunluğa bakılmaksızın kongre gerçekleşecek. Mevcut başkan Mücahid Vural’ın yakın çevresine aday olmak istemediğini kesin bir dille söylediği öğrenilirken, kulübün akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

KARABACAK KİMİ İŞARET EDECEK?

Darıca Gençlerbirliği’nin kaderini çizecek kongre sürecinde gözler hiç kuşkusuz Onursal Başkan Şükrü Karabacak’ta olacak. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana sarı yeşilliler için büyük bir fedakarlık örneği gösteren Başkan Karabacak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulübü A.Ş yapmaya sıcak baktığını belirtmişti. Beşiktaş ve Altınordu kulüplerinin Darıca G.B’ye talip olduğu ancak yapılan görüşmelerde uzlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Bu sebeple gelecek hafta yapılacak olan kongrede de kulübün mevcut dernek sistemiyle yola devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.